Narcissistens flyvende aber

Jeg har skrevet om dem før! – De flyvende aber.

Hold da op hvor jeg oplever mange af mine klienter være udsat for narcissistens stik-i-rend-drenge/piger!

 

Hvordan klarer du så disse flyvende aber – Narcissistens små sendebud.

Nogle bevidste, men absolut også nogen som slet ikke er bevidste om, at de bliver sendt i byen.
(Det er deres rejse at erfare dette)

Hvis du endelig har besluttet dig for at forlade din narc-partner – og husk nu, at vi ikke diagnosticerer, men vi kalder det Narc – for noget skal vi kalde det.

Dagens emne: I dette tilfælde en ”mande- narc.”

Når du beslutter dig for at blive skilt fra narc’en, vil han bruge mange mennesker som våben og sende dem for at presse dig til at stoppe skilsmissen.

(Medmindre han er den ensomme ulv, som ikke tør vise sig frem, fordi han skifter ulvedragten ud hele tiden, for ikke at blive opdaget.
Han handler meget alene og der kan være en ”stalker” gemt i ham.

Tilbage til de flyvende aber. Normalt vil disse mennesker ”græde” og have ondt af ham Mr. Narc.

Narc’en vil fake anger, og disse aber vil tro på ham. Narc’en vil spille offeret, og disse mennesker vil blive narret. Narc’en lyver, så det driver ned ad væggene og disse flyvende fjolser vil hoppe på hans “red mit ægteskab”-vogn. Ja jeg skriver lidt hårdt om dem, men jeg taler på vegne af det menneske som står med børn, familieretshus, og advokatsalærer etc. 

Det sidste disse mennesker har brug for er at høre på, er de flyvende budbringere.

Hvem vil så komme efter dig på  vegne af Mr. Narc.  for at prøve at overbevise dig om at stoppe skilsmissen og arbejde på ægteskabet?

Mennesker, du elsker, stoler på og respekterer. Narc’en er ikke en idiot (faktisk er han en snedig manipulator), men han ved, hvordan han finder de mennesker, der kan have størst indflydelse på dig:, din familie—dine forældre, søskende, fætre/kusiner, nære venner eller kollegaer. Ja selv din frisør! (Havde en klient hvis eks pludselig skulle klippes af min klients frisør!
Hun endte med at sige til min klient.

“Er du sikker på at du har prøvet alt?”
Disse nyttige uvidende idioter, disse flyvende aber, tror, at Mr. Narc kan eller har ændret sig.

Det har han ikke, og han vil aldrig ændre sig. Det kommer meget an på adfærden i ægteskabet. Hvis du som har levet i kampe dag ud og dag ind……ja, så kender du selv sandheden.

De flyvende bydrenge tror, at de hjælper dig og dine børn. Det gør de ikke; de skader dig. 

Det er latterligt—de burde støtte dig i at blive skilt fra ham, men det vil de ikke. Venligst husk at nogle af aberne er uskyldige. For Mr. Narc kan være en snedig rad som er god til at spille
“et stakkels offer.”
Han kunne få en Oscar for det.

Du skal vide: Disse aber er spioner for narc’en. Hver samtale du har med en person, der forsøger at overbevise dig om at stoppe skilsmissen, vil blive rapporteret til narc’en. Narcen ønsker blot at skabe tvivl i dig, som vedkommende altid har gjort, hele jeres ægteskab gennem gaslighting Og DARVO.

D eny
A ttack
R everse
V ictim
O ffender

Her er nogle af de ting som du skal lægge øre til fra de flyvende tosser.

Samtidig giver jeg dig det som du skal svare tilbage til flyverchimpansen.

  1. “Det er ikke psykisk vold.”
    Dit svar: “Da det er mig, der lever med det, hvis jeg siger, det er psykisk vold, er det psykisk vold. Jeg lyver ikke! Og jeg oplevede det hver eneste dag!
    Stå fast! , selvom aberne ikke kan lide det. Synd for dem.
  2. “Misbruget var ikke så slemt.”
    Dit svar: “Det var værre end slemt. Det er derfor, jeg bliver skilt fra ham—og fra dig også” Med mindre du stopper med at tro, at du skal mægle!”
  3. “Misbruget var din egen skyld.”
    Dit svar: “Hvordan vover du at bebrejde mig!”
    Vær vred og skarp: “Jeg har kigget ind og jeg ved, at der hvor jeg har fejlet, har jeg altid sagt undskyld. Jeg har faktisk endt med at sige undskyld, selv når det ikke var mig!
  4. “Nå, men han sagde, han var ked af det.”
    Dit svar: “Han er kun ked af, at jeg bliver skilt fra ham. Ved du, hvor mange gange han har været ‘ked af det’ i dette ægteskab? Jeg er kun ked af, at jeg ikke blev skilt fra ham tidligere.
  5. “Han er helt i knæ og erkender alt.”
    Dit svar: “Han har narret dig fuldstændigt. At erkende nu er for sent og i øvrigt, er det, det sidste, han gør!. Det er manipulation – og du bliver selv manipuleret lige nu”
  6. “Du skal tilgive ham.”
    Dit svar: “Bare rolig, jeg slipper ham fuldstændig fri—og bliver også skilt fra ham.”
  7. “I skal bare arbejde på ægteskabet.”
    Dit svar: “Nej, det skal jeg ikke. Jeg arbejdede på ægteskabet i årevis. Hvor var han? Nu arbejder jeg på min frihed og lykke.”
  8. “Giv ham bare én chance til.”
    Dit svar: “Jeg har givet ham utallige chancer. Jeg vil ikke narres igen.- Du burde tjekke om du selv bliver narret!”
  9. “Forbliv gift for børnenes skyld.”
    Dit svar: “Det er sjovt—en af hovedårsagerne til, at jeg bliver skilt fra ham, er for børnenes skyld. Jeg redder dem fra den fulde effekt af hans misbrug. – De er allerede ret ødelagt!”
  10. “Han har allerede ændret sig!”
    Dit svar: “Han ser ud til at have ændret sig, men det har han ikke. Det er et snedigt bedrag, og du faldt for det. Igen.” Kære flyvende abe, enten er du selv en Ulv i fåreklæder eller også er du selv taget i RYVEEN!

Når du står fast på disse, vil de emsige aber blive chokerede, forfærdede, lamslåede, triste, skuffede og vrede, og de vil sikkert løbe tilbage til Mr. Narc. med deres rapport.

Han vil også blive chokeret og vred, og det skal du ikke bekymre dig om!

Abernes bijob  er deres problem, deres rejse. At vide at de selv er sendt i byen af en lumpen, udspekuleret lille mand – som blev opdaget igen!

Jeg ved, at dig som læser dette som har været igennem dette, forstår hvert et ord.
Dig som end ikke har fattet, at du måske bliver sendt i byen, skal måske prøve at kigge din nye arbejdsgiver Mr. narc, som “det er så synd for” lidt bedre efter i sømmene…..

Alle aber kan vækkes…
Jeg var selv en stor abe en gang og gik i kamp for den forkerte! Kæft jeg købte alt!
Og det var en kvinde.
Jeg var hendes bydreng/talskvinde/forkæmper i mange år. 
Kæft jeg brugte mange ressourcer på dette. Og synd for hende var det altid. Det var ALTID de andres skyld!

I dag som traumeterapeut arbejder jeg ud fra det som mine klienter fortæller mig. Derefter bearbejder vi de traumer som hindrer mine klienter at se klart.
Det er en process, for aberne kan deres shit! Godt belært af MR. Narc.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Brug for hjælp til at komme videre?

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få min Guide Forstå hvorfor du stadig sidder fast!