Kursus torsdag d. 26. maj fra 10-17.
Vil du vide hvem du virkelig er ? Kende forskel på Ego og Selvet?
Og være tro mod dig selv?

En workshop/kursus i hvordan du lærer dig selv at kende – helt ind i sjælen.
Den diamant der engang intet frygtede og som havde masser af tillid til livet og omgivelserne.

Jeg bruger almen læren om personlighedspsykologi. 
Shamanistisk læren om hvordan du holder dine celler raske og glade!
Narrativ terapi i at komme ud over dine generationers historie og lave din egen.
Undervisning i nyeste forskning om Personligheden versus sjælen
Til den du virkelig er!
Så til dig som ved, at et eller andet sted er du derinde, men du kan ikke finde vejen derind! Kom med til Diamant land! Der er så lyst og skinnende!
Shine on!!

Pris: kr 800.
Tilmelding: betina@betinaekman.dk

HVAD SIGER DELTAGERNE:

Jeg har været på DIAMANT WORKSHOP!

Grundet de sjæletab, som jeg nu er blevet bevidst om, er jeg nu i overensstemmelse med hvem jeg er.

Jeg er ikke mere et produkt af min historie. Det giver mig en kæmpe frihed til at vælge fra og til så jeg hele tiden kan bestræbe mig på, kun at være i positive og lykkelige tilstande.

Jeg er modig og har tillid til at alt er godt. Jeg tør elske og jeg tør blive elsket.
Jeg ved, at jeg vil blive testet af universet for jeg skal stadig lære af livets udfordringer, men jeg ved, at jeg er i stand til at stå op for mig selv, være tro mod mig selv for jeg elsker nu at passe på mig selv fordi jeg elsker mig selv. Jeg har fundet min diamant!
Jeg glæder mig til at dufte, smage, mærke, føle, se, høre, lytte, sanse livet og alt hvad livet har at tilbyde mig. Når jeg kigger fremad byder jeg så mange af livets muligheder hjertelig velkommen.
Jeg er taknemlig for at være nået dertil hvor jeg er i dag.
Kære Betina, at finde hjem til min indre diamant er hvad jeg har søgt gennem alle årerne. Alt hvad jeg har brug for, er indeni mig nu. Jeg ved hvor jeg kan søge hjælp, i fald jeg får brug for det.
Jeg er alt det, jeg er. Med kærlighed.
Jeg elsker min diamant som får min sjæl til at stråle og jeg vil elske at vise den frem, for når jeg stråler, vil jeg vise andre, at de også kan stråle.
Det er uden tvivl den bedste gave jeg kunne give mig selv!
Betina er en sjov, kærlig og hamrende dygtig underviser for hun har gået vejen selv!
Tak for dig Betina
Mange kærlige og lysende knus fra Eva F.
Ida:”Find din indre diamant” er en workshop, som jeg kun kan anbefale, uanset om man arbejder med selvudvikling allerede eller man vil bruge det som en introduktion til at komme i gang.

Betina Ekmans force er, at hun kobler forskning og data med sine personlige erfaringer. Det er ikke bare teori, hun har gået vejen, og det gør, at man får lyst, mod og indsigt til selv at gøre det. På den måde åbner hun for en dybere forståelse for de mekanismer, som driver os som mennesker på godt og ondt og underbygger dem med forskningsmæssige fakta – og ikke mindst konkret erfaring og redskaber.

For mig var det som at få et overblik over et landskab, som hidtil havde henligget i mørke. Pludselig forstod jeg, hvordan mit indre fungerer, og hvordan jeg kan navigere i det landskab i stedet for at famle i blinde. Workshoppen gav mig også en meget meget klar fornemmelse af, hvem jeg egentlig er, som siden har dannet en dejlig fredfyldt reference indeni mig. Jeg kæmper ikke mod mig selv længere og den længsel efter at være mig – finde hjem – som jeg har haft hele mit liv gav pludselig mening. Man kan sige, at jeg sluttede fred med mig selv, for jeg indså, at alt det, som jeg i mange år har kæmpet imod i mig selv i virkeligheden er min allerstørste force! Med den erkendelse blev det, jeg før har betragtet som mine irriterende svagheder pludselig den ressource, som gør at jeg er mig og er stolt af at være mig. Jeg har noget særligt at bidrage med i verden – og det er en stor lettelse at vide, at alle forudsætninger er til stede..
Jeg skal ikke fake eller gøre det umulige. Jeg skal sådan set bare være mig selv!!

Og det var sgu en hel vild lettelse!

Vicky: Det er anden gang jeg har været på denne workshop.
Wauw – det er endnu den bedste gave jeg har foræret mig selv. Efter sidste gang, var jeg som født på ny – og livet skulle nu til at begynde med hele nye værktøjer og sider af mig selv. Det har været et fantastisk år og jeg har fået nye indsigter i livet.

Alt hvad jeg sendte ud i universet efter sidste workshop har jeg fået: Jeg har fået den smukkeste diamant ring, jeg er blevet gift, jeg er blevet husejer, jeg har fået succes på mit job. Men vigtigt af alt – har jeg fået troen tilbage på mig selv. Jeg ved alt er muligt, og jeg ved at alt er op til mig selv og ikke alle andre omkring mig. Det er mit liv – det er mit ansvar.

Jeg har fået så meget viden og værktøjer, at jeg har, kunne hjælpe mine kære omkring mig til et nyt syn på livet.

Jeg har knækket en kode fra fortiden, som giver SÅ meget mening. Jeg fik helt gåsehud, da det gik op for mig, hvordan det hang sammen.

Det er fantastisk at være en funklende og skinnende diamant.
Lone: Find din indre diamant er den fineste gave jeg har givet mig selv. En gave som bare bliver ved med at give, og give, og give efterhånden som det hele synker på plads, og jeg begynder at bruge de ting jeg har lært. En rigtig “øjenåbner” som gør at jeg ser alle mine muligheder istedet for alle mine begrænsninger. At blive bevidst om, at den eneste der står i vejen for mig: ER MIG SELV, har sat mig tilbage i førersæddet i mit liv, for jeg vil have det bedste ud af det her ene liv, så for som det så smukt blev formuleret på kurset er det: MIT LIV – MIT ANSVAR

Jeg føler at jeg nu er blevet “klædt på” til at sætte sejl og komme derhen hvor jeg vil uanset vind eller vejr, istedet for bare at drive med strømmen på må og få, eller være drevet af “ville væk fra noget” kraften.

Det er ikke fordi jeg ikke har været glad før, jeg var bare drevet af impulser og jagten på tryghed og tog nogle “topdumme” valg fordi jeg ikke kunne holde smerten fra “bodybrain” ud så jeg fodrede den med impulsbeslutninger som gjorde at jeg endte op med at være i endnu mere lidelse, og nu hvor jeg forstår hvordan jeg får lagt bodybrain i benlås indtil jeg får tænkt mig om så er livet bare så meget bedre :)))

Livet er bare så meget lettere nu, og når jeg ser på mine 2 børn på 15 og 11 år, så fyldes jeg med så meget taknemmelighed over det du har lært mig, fordi jeg nu kan bruge min nyfundne viden om mig selv, til at gøre vores liv sammen endnu bedre, fordi jeg nu kan råde ud fra et solskinsfyldt hjerte som ikke længere kæmper for at komme til orde, fordi ALT ER GODT – DET ER BARE.
Chalotte: Du vil lære at kunne håndtere udfordrende situationer, og erkende dine svagheder såvel som dine styrker. Det vil du lære fordi du undervises af en engageret og dygtig lærer, og inspireres til at åbne op for de andre gruppemedlemmer.
Betina er glad, direkte, i overskud, morsom, ærlig, spontan og engageret. Jeg anbefaler alle at tage denne workshop for alle vil få noget ud af det.

 

Find din indre diamant – 4 dages workshoppen!

Stephanie: Min unge alder til trods, havde jeg oplevet flere dårlige ting et menneske ikke burde have oplevet. Det havde gjort mig hård som sten ( på ydersiden ) og ude af stand til at bare være i nuet.

Jeg tror faktisk, at jeg var i en mangeårig depression? – INDTIL jeg kom på Betina’s workshop.
Øvelserne, Betina og gruppedynamikken hos mine “medsøstre” har lært mig så meget.

Jeg lærte hurtigt i en tidlig alder at, hvis du skal græde, så gør du det for lukkede døre hvor ingen kan se dig, din sårbarhed og smerte.

Men det blev der sandelig lavet om på efter en tur i ‘goplen’. JEG GRÆD! – og sikke en lettelse.

Tænk at man skulle blive glad for at græde?

Jeg følte mig glad, lykkelig og tryg ved at vise mine følelser og sårbarhed overfor andre mennesker. Og med stolthed kan jeg sige, at jeg er en omvandrerne vandhane. OG DET ER SKØNT! 🙂

Men hensyn til mit problem med at være i nuet, så har jeg virkelig fået rykket nogle ting. Jeg kan rent faktisk sidde og nyde min kæreste, nyde at mærke solen i mit ansigt og bare nyde at være! – og det er i sandhed for mig, en af de største gaver jeg har fået.

Så hvis du har mod på at springe ud ien følelsesladet, glædelig, sorgbearbejdende, modig og tryg rutsjebanetur, hvor du til slut virkelig kan mærke dig selv. Så vil jeg til hver en tid anbefale Betina 🙂

Stephanie 21 år med Prinsessenykker – Og nyder det! Hehe.

Marianne: Selve goblesessionerne var fantastiske, jeg var den første, så jeg vidste ikke helt hvad det gik ud på, men wow.
Aldrig i hele mit liv har jeg været med om noget lignende, jeg kunne trække mit vejr frit for første gang i mange år( ingen knuder i mave eller bryst).
Det at fylde goblen med alle de dårlige ting, for bagefter at give den alt det gode den havde behov for, så den kunne gå ind og fylde mig med glæde, og derefter at have kaldt mit indre barn hjem og mærke, at jeg var et helt menneske, uden nogle sjæletab nogen steder.

For derefter at sætte mennesker, som havde flydt lidt for meget i mit sjæleliv.
Under selve sessionen, som trak tårer frem, sad mine medsøstre og tappede på den lille trekant, gammutpunktet, som er mellem ringfingeren og lillefingeren, mens de inden i sig selv sagde “hav tillid og overgiv dig” og utroligt nok kunne jeg mærke deres støtte.

Derefter var det de andres tur, nogle af dem havde nogle fantastiske oplevelser, med både farver, dyr og ting.
Den nat sov jeg som en sten, havde det som om jeg var blevet ramt at et godstog.

Og det skulle blive endnu bedre. Næste dag lavede vi en sjælekontrakt, som igen tog pusten fra mig (jeg tudede for 120. gang), den skal prøves for den kan ikke forklares, men så smuk en proces.

Vi blev også hver især healet for en eller anden skavank, fobi eller traume, for mit vedkommende var det et gammelt piskesmæld ( jeg har rent faktisk fået det bedre).

Sluttelig lærte Betina os hvordan vi kunne coache hinanden og andre og hun gav os nogle gode råd og strategier til at føre det ud i livet.

Vi afsluttede vore workshop med champagne og en lækker kage ude i solskinnet. Vi skal alle ses igen sidst i April, da vi nu er hinandens netværk.

 

Pialiv: Jeg er en af de heldige der har været på Betinas Workshop ”Find din indre diamant” her i marts måned. Det har været en fantastisk rejse, 3 dage i et lærerigt, udviklende og meget professionelt miljø, med en varm, levende og super dygtig og engageret terapeut.

Der var rigtig mange ting jeg kunne nævne, som jeg fik ud af workshoppen, men jeg vil gerne nævne en ting som betød særligt meget for mig, nemlig at jeg efter denne workshop kunne stå frem og holde en tale for min dejlige datter til hendes bryllup her i lørdags!!
Der var 57 gæster. Det havde jeg på ingen måde kunne gøre før, så jeg er meget taknemmelig for det jeg har lært og de redskaber jeg har fået på workshoppen, som også er brugbare når jeg står alene derude.
Derudover fik jeg en stor forståelse for, hvad det er der driver mig som menneske til at tænke, handle og føle som jeg gør. Jeg har ikke været på en workshop før, hvor jeg har fået så konkrete redskaber og så stor en indsigt.
Jeg vil gerne sige tusind tak til dig Betina, jeg anbefaler denne workshop på din store faglighed og det dejlige og ansvarlige menneske du er. På din evne til at formidle din store viden, så det bliver begribeligt og noget der kan bruges i dagligdagen, som udvikler og giver megen ny indsigt.

Vicky: Det er livets gave til dig selv at komme med på denne workshop!
Betina, du har givet mig roen og troen tilbage på mig selv.
Du har lært mig at se livet og mine medmennesker fra en anden side
Jeg er kommet ud som en nysleben diamant der funkler og skinner i den store hvide verden.
Nu kan jeg med sikkerhed og glæde give venlige råd og kærlighed til andre.
Jeg ville ikke have undværet denne workshop for noget – det er den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv.
Jeg skinner og jeg kan både se og mærke det.

Christina: Jeg føler ikke jeg mangler noget i dag. Jeg er ikke sur på nogen mere. Jeg falder i søvn om natten for jeg ligger ikke og tænker negativt om andre. Jeg blev healet af Betina til at kunne køre bil og det var nok mit største problem og det må jeg sige har hjulpet og kører flere gange om ugen, hvis ikke flere gange om dagen.
Jeg synes, at Betina er god til at lære fra sig, til at forklare og hendes venlige væsen gør, at man føler sig hjemme. Og jeg vil absolut anbefale workshoppen til andre da det har hjulpet mig. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Jeg har ikke noget nu, jeg tror bliver svært. Jeg synes, at tingene er blevet nemmere.
Betina Ekman er et fantastisk menneske og en fabelagtig terapeut. Hvis du virkelig vil gøre noget godt for dig selv kan jeg til en hver tid anbefale hende.