LOVE JOY STATE.

At få adgang til en direkte energisk oplevelse af Kærlighed og glæde(din essens) kan ændre din vibrationsfrekvens, forbedre dit liv, få dig i den zone, hvor livet strømmer, og endog rydde de underbevidste blokke, der begrænser dig, af vejen.
Lev fra din sande natur, og kom i gang nu med denne nemme praksis og begynd at leve dit sande formål – det liv, du kom her for – at leve !
Læs venligst de næste skridt.

1. Gør dig det behageligt , luk øjnene og vende dit fokus indad, til den energiske oplevelse af din krop. Træk vejret dybt ind gennem næsen, hold vejret ganske let og ånd ud igennem munden.

– slap af. Mærk i kroppen, energien af dig i dette øjeblik .
Læg mærke til følelsen af dig, nu.

2. Flyt din bevidsthed til dit hjertecenter i midten af brystet.
3. Genkald dig et moment eller tidspunkt i dit liv, hvor du følte glæde, lykke og kærlig energi . Se begivenheden som et billede i dit sind og som hvis det var en armslængde foran dig.

4. Føl energien af kærlighed og glæde, der udgår fra hjertet, og send det til dit hukommelses øjebliks billede. Du kan også tillade tanker og følelser, bare du bliver ved med at være inde i din krop og føler det i din krop.

5. Forestil dig nu energien i billedet kommer opad og ind igennem kronen af dit hoved. Nu strømmer et gyldent brusebad af kærlighed, lys, varme og glæde ned igennem hele din krop.
6. Se om du kan fordoble den energi og gør det muligt at gennemtrænge hele din krop og bliv ved med at skrue op for energien … holde det i gang i flere minutter. Læg mærke til forskellen på den energiske oplevelse, du startede med i trin 1.
Det er vigtigt, at du blot observerer hele tiden.

Nu skal du trykke på afspil for at lytte til den guidede audio.

Så sæt dig godt til rette og nyd rejsen.

 

PLAYAudio:
At føle energi i vores krop får os til at forsvinde ud af og væk fra hovedet og tankerne. Du vil opnå en tilstand og  i det mindste vil du opnå en alpha –tilstand en  brainwave state. Der har vi mulighed for at gå ud over de programmer i vores sind og få direkte kontakt til kilden, vores essens.. Når vi fortsætter med dette arbejde, er vi med til ændre vores nervesystem, og udvikler dermed en højere vibration som åbner nye veje til dagligt at kunne komme i kontakt med vores essens. Når vi fortsætter kan få adgang til Theta og endda Delta hjernebølger også udvikler vi os ind i en helt ny opfattelse af os selv, vores sande natur og livsformål.
Tænd for din kærlighed og glædesknap nu! Vupti! – You are on!

Så, nu … føl dybt ind i dit hjertecenter med den hensigt at kende denne følelse og huske den, så du kan genkalde den til hver en tid, når du vil. Give følelsen et navn. Jeg kalder den LOVEJOY.
Find selv på et navn som passer til dig og skab dig et anker.
Når du næste gang siger Lovejoy eller det du kalder den højt, tænder du automatisk for det i dit indre. Du skal øve dig et par gange, men øvelse gør mester og pludselig finder du din indre Lovejoy knap. VUPTI!
Ideelt set kan blive din grundvoldsoplevelse i livet.
Det er din sande natur … så du ikke behøver nogensinde slukke for!

Enjoy your trip to Essence!

Skriv et svar