Er du slap i koderne?

Jeg elsker det udtryk!
At være Slap i koderne?


– Og jeg har tyvstjålet det fra en af mine klienter, som godt selv ved,
at jeg har stjålet det.
For det var dét, som vedkommende selv udtrykte i sessionen.
Vi trak begge to på smilebåndet, da det fløj ud i stuerummet.

Det selvom, at det rent faktisk er en meget ubehagelig følelse.

Haha…. Så du Youtube videoklippet med skønne Kirsten Walter Og Dirch Passer?

Jeg har to events i November i København. 
Jylland kommer jeg til.

Denne workshop er Nødvendig

Workshop Fredag d. 23/11
Mig Og Narcissisterne.

Hvorfor bliver jeg ved med at gå tilbage til og hvorfor tiltrækker jeg hele tiden disse menneskemisbrugere.

.

Dette foredrag kan alle lære noget af

Depression er en forfærdelig lidelse og hvis ikke man søger hjælp, tiltager den i svær og mørk grad. Det er ikke sjovt for nogle, også de pårørende lider gevaldigt med at leve side om side med at deprimeret menneske.
Og begge ender måske med at blive alvorligt syge.

Sådan ser oprigtige lykkelige mennesker ud. De omfavner nuets takter.

Der er mange grunde til, at vi ikke handler
og rent faktisk stagnerer og gemmer os hele tiden.

 Nogle af de grunde er gemt langt væk i underbevidstheden og det kan tage tid, at få selve grundroden gravet op. Rent faktisk kan egoet, også kaldet forsvaret hos den enkelte klient, virkelig lave meget ballade for mig, som terapeut, men Ekman er en garvet rodopgraver, så vi kommer altid derned på et tidspunkt.
Med mindre klienten selvfølgelig vælger ikke at turde få gravet det op.

Grundene til det, er de beslutninger, som skal tages for at komme videre og vi mennesker kan være ret så tøvende og har ikke altid tillid til, at ting nok løser sig. Og bevar mig vel, nogle beslutninger kan være rædselsfulde at skulle tage.

Det kan være jobbet, som vi har siddet fast i alt for længe eller kæresten som har afsløret sig selv som narcissist, og som vi har indviklet os i, både med økonomi og børn.  
Og som vi inderst inde godt ved, at vi skal forlade. Fejlinvesteringer kan også være meget traumatiserende. Vi kan miste et nært og kært familiemedlem.

Livet kan altid sætte os SKAKMAT.
Og tidspunktet vælger ikke altid sig selv ned i den mest belejlige situation. Vel!
Søg hjælp i tide. Med den viden, som vi besidder i dag, er det  farligt at lade være.

Mig og Narcissisterne

Sidder du lige nu og føler dig forvirret og fortvivlet over en narcissists psykiske overgreb på dig, så fortvivl ikke. Du skal lære at forstå dig selv.
"Kære Betina, Jeg er endelig sluppet for mavepinen. den krampe, som har boet i min mave, i de sidste 6 år. Min narcissistiske kæreste havde fuldstændig overtaget styringen af min krop og mit sind. Nu er jeg tilbage i mit eget liv og skal ud og mærke mig selv igen. TAK kære Betina fra Lene M.