Offer af narcissist forløb.

Har du været i et narcissistisk forhold?

Jeg har arbejdet med ofre af narcissister gennem mange år og det er 100% muligt at komme videre og mere styrket ud.
Jeg er ikke jurist og sidder du med juridiske spørgsmål skal du henvende dig til en jurist.

Som kæreste bliver man en form for med-afhængig, fordi man hele tiden tilpasser sig i forsøget på at finde tilbage til forelskelsesfasen, hvor man følte sig fuldstændig kærlighedsoverfuset., den første tid med en narcissist er intet mindre end fortryllende. Ja man kan sige at de hypnotiserer dig.

Men det vil aldrig blive så intenst igen, for nu starter narcissisten sin nedgørelses kampagne af dig.
I normale parforhold sliber man kanter og man kan ikke undgå at skændes. Det udvikler forholdet gennem livet, men i de her forhold skal man vide, at man ikke er oppe imod et mønster, men et personlighedstræk. Man kan faktisk være oppe imod et monster. For nogle narcs. nyder rent faktisk at se dig miste dig selv mere og mere. Og det er det som sker.

Du vil altid blive taberen, når du involverer dig med en narcissist. Du vil reagere med psykiske eller fysiske tegn. (En alarm der ringer inden i dig.) og du risikerer at miste dig selv, dine venner og måske endda din familie. 

Du skal ikke føle skam over at have været i en narcissistisk forhold. Du skal vide at det kun er en skam ikke at hjælpe dig selv videre.

Narcissisten bruger mennesker for at få sit ego i centrum. 

De fleste af os kan falde for den type, for narcissister kan være ekstremt forførende. Man skal indse, at forholdet ikke kan udvikle sig dybere.  Når du ikke kun ser på ham eller hende med tilbedende øjne, bliver han eller hun usikker. Narcissister har et skrøbeligt ego, som er forbundet med en hemmelig skam, fordi de paradoksalt nok ikke føler sig værd at elske. Og de elsker ikke sig selv. Samtidig føler de ofte, at de er ret fantastiske på mange punkter. De hævder sig selv grandiost.

Scroll videre ned og læs om mit terapiforløb.

Jeg har skrevet meget om narcissister og du kan læse mere her på bloggen.

Jeg har lavet et forløb for ofre af narcissister.
Dette forløb kan hjælpe dig igennem de værste traumatiserende skader, som du har været udsat for.
Og det er vigtigt at pointere vigtigheden i at få bearbejdet disse.

Du vil have så mange tvivlsspørgsmål undervejs og dem kan jeg besvare. Det svære er at få dig til at tro på, at det hænger sådan sammen. Og lære dig at bruge de værktøjer som jeg giver dig. ( Bruger du ikke værktøjerne, vil du sidde fast.)

Så forløbet går ud på at bearbejde “skaderne” i dig.
Indsigten i dig selv om hvorfor du tillod det og hvordan du kommer videre. For det gør du!

Forløb: 8 sessioner af 1,5 timers varighed I alt kr. 8500,-

Forløb kan ikke bruges af andre end dig.

Måske er der behov for flere sessioner efter dette forløb, men du vil være løftet til sted hvor du ikke længere kan eller vil finde dig i narcissistisk adfærd. Så kan der blive tale om at blive holdt fast i ikke at tilsidesætte dig selv og evt. børn.

Ring 61 55 25 58 mellem 8-9 i hverdage.
Eller
skriv til betina@betinaekman.dk.

Vil du have det godt  NU?

Vil du videre i dit liv?

Skal din narcissistiske skadevolder have ret til at blive ved med at nage dybt inde i dig?

Vil du have dig selv tilbage?

Dette forløb er ikke for dig som vil prøve at ændre din narcissist. Fordi du vil have ham/hende som de var i starten af forholdet. Det er heller ikke til dig, som ikke kan se, at det er dig vi skal arbejde med, som skal have ændret noget. Vi kan ikke ændre andre mennesker, kun os selv.

Jeg har klinik i København K og I Nordsjælland
og på Zoom/Skype.

Nøglen til Glæde – Essens – og Lederskab.