Betaling – praktisk info mellem terapeut/klient om terapiforløb.

Beløb bedes indbetalt 3 hverdage før din startsession på min konto:

Danske bank:
Kontonummer: 4180 – 10644259

Udenfor Danmark:
Ibannr: DK6630000010644259
Swift: DABADKKK

Aflysning:
48 timer før aftalt session.

Ellers koster det et klip eller det fulde beløb.

Lektier og forberedelse:

I terapiforløbet vil der være forberedelse/lektier med spørgsmål/opgaver fra mig til dig – fra session til session.
For at få et vellykket forløb, er det af stor betydning, at du som klient sender mig oplysninger om dine refleksioner/indsigter, så jeg kan forberede vores næste session sammen. Det vil spare værdifuld sessionstid.
At være i terapi er et samarbejde mellem klient og terapeut. Og rent faktisk er det arbejdet mellem sessionerne som giver dig de største indsigter. Det at sende sine forberedelser viser terapeuten, at klienten er villig til at gøre det arbejde som skal til og at klienten kan se vigtigheden i at sætte terapien øverst på listen. Er der udfordringer der, skal der drøftes hvordan klient kan sætte sig selv først og prioritere sine vigtige opgaver mellem sessionerne.

VIGTIGT!

Terapi er ikke et “Please fix me!”
Terapi er ikke et “Quick fix” – det er et forløb.
Terapi er hjælp til selvindsigt, heale blokeringer og få værktøjer til hvordan man selv ændrer de ting som er nødvendige for at komme videre i livet. Det kræver stærk vilje til at gøre det, som skal til for at nå derhen. Klienten skal komme med brugbare ting som man ønsker at arbejde med i terapien – også mellem sessionerne.
Godt hjulpet på vej af terapeuten.