Betaling – praktisk info mellem terapeut/klient om terapiforløb.

Rammer

Som klient er du ansvarlig for at overholde den aftalte mødetid og jeg er ansvarlig for at afslutte sessionen.

Kommer du for sent, slutter vi til aftalt tid og du betaler stadig fuld pris. Du betaler derimod ikke for evt. overskreden tid. Den betaler jeg.

Afbud skal gives på mail, senest 48 timer før din aftalte tid, ellers betales fuld pris for sessionen. Har du en tid mandag morgen inden kl. 10:00, skal afbuddet være givet fredag inden kl. 12:00

Jeg har tavshedspligt.

Tavshedspligt vil sige, at jeg ikke må videregive oplysninger om klienter til 3. mand. Det gælder dog ikke, vedr. gældende lovgivning, hvor jeg har indberetningspligt til eksempelvis de sociale myndigheder eller politi. Betales terapien af 3. mand har jeg indberetningspligt om udeblivelse eller hvis din del af terapiarbejdet ikke udføres og at du derigennem ikke får det ud af terapien som en 3. mand betaler for.

Betaling:

Beløb bedes indbetalt straks efter  du har fået din bestilte sessionstid. Når indbetaling er modtaget, sender jeg dig din forberedelse.

 

Danske bank:
Kontonummer: 4180 – 10644259

Udenfor Danmark:
Ibannr: DK6630000010644259
Swift: DABADKKK

Aflysning:
48 timer før aftalt session.

Ellers koster det et klip eller det fulde beløb.

Forberedelse:
I terapiforløbet vil der være forberedelse/lektier med spørgsmål/opgaver fra mig til dig – fra session til session.

For at få et vellykket forløb, er det af stor betydning, at du som klient sender mig oplysninger om dine refleksioner/indsigter, så jeg kan forberede vores næste session sammen. (Det aftaler vi fra gang til gang)
Det vil spare værdifuld sessionstid.
At være i terapi er et samarbejde mellem klient og terapeut. Og rent faktisk er det arbejdet mellem sessionerne som giver dig de største indsigter. Det at sende sine forberedelser viser terapeuten, at klienten er villig til at gøre det arbejde som skal til og at klienten kan se vigtigheden i at sætte terapien øverst på listen.
Er der udfordringer i det, skal der drøftes hvordan klient kan sætte sig selv først og prioritere sine vigtige opgaver mellem sessionerne.

VIGTIGT!

Terapi er ikke et “Please fix me!”
Terapi er ikke et “Quick fix” – det er et forløb.
Terapi er hjælp til selvindsigt, en indsigt som faktisk ligger i det ubevidste, at heale blokeringer og få værktøjer til hvordan man selv ændrer de ting som er nødvendige for at komme videre i livet.
Det kræver stærk vilje til at gøre det, som skal til for at nå derhen. Har man ikke viljen, er det noget af det første som vi kommer til at arbejde med.
Fra evt. frygt eller modstand til vilje.
Klienten skal komme med brugbare ting altså et tema eller udfordringer som man ønsker at arbejde med i terapien – også mellem sessionerne, skal man selv arbejde med ting, som aftales terapeut/klient imellem.
Godt hjulpet på vej af terapeuten.